PENDRIVE PERSIAPAN KEMATIAN

PENDRIVE PERSIAPAN KEMATIAN
Bukan jauh sangat alam barzakh dengan kita. Bahkan semakin dekat. Bilamana Allah cabut nyawa kita, kita akan terus masuk ke alam barzakh

Muhasabah. Apakah persiapan kita meniti hari-hari tersebut?Bagaimana anak dan pasangan kita?

Hidup ini tinggal Senafas Ke Barzakh.

Dari Allah kita datang, kepada Allah Kita kembali.

Dengan mengingati kematian, hati kita akan menjadi lembut dan akan menerima segala perintah Allah s.w.t dengan penuh keredhaan dan keikhlasan. Hidup dalam sesebuah keluarga dengan penuh kasih sayang , hormat menghormati dan saling kasih mengasihi kerana Allah. Kita akan rajin berbuat kebaikan kerana Allah suka kepada hambaNya yang berbuat kebaikan dan bantu membantu sesama hamba Allah. 

Dengan mengingati kematian, kita akan segera meninggalkan segala maksiat, kerana yakin segala maksiat yang dilakukan di dunia ini akan mendapat pembalasan dari Allah s.w.t di akhirat nanti….

Dengan mengingati kematian, akan menyebabkan kita akan segera bertaubat dari segala kesalahan yang telah kita lakukan…. Ini kerana kita tidak mengetahui bilakah masanya, dan di tempat manakah nyawa kita akan dicabut oleh malaikat maut…Pendrive Persiapan Kematian mengumpulkan koleksi Kuliah dan Tazkirah Persiapan Kematian. Boleh di dengar bersama ahli keluarga. Moga koleksi kuliah kuliah ini menghidupkan jiwa kita dan ahli keluarga untuk lebih dekat dengan Allah. 

Moga ayat ini menjadi motivasi untuk kita. Firman Allah, " ‘Sesungguhnya aku ini hanya seorang manusia sepertimu, yang diwahyukan kepadaku: ‘Bahawa sesungguhnya Ilahmu itu adalah Ilah Yang Esa.’ Barangsiapa yang mengharapkan perjumpaan dengan Rabbnya, maka hendaklah ia mengerjakan amal yang soleh dan janganlah ia mempersekutukan seorang pun dalam beribadah kepada Rabbnya.” (QS. Al-Kahfi: 110)

Orang yang paling bijak adalah orang yang mengingati kematian. Kerana mengingati kematian itu boleh menghidupkan jiwamengeratkan silaturrahim, mencantikkan ibadah, dan memperbaikkan sesuatu pekerjaan. 

Semoga dengan pengisian di dalam Pendrive Persiapan Kematian ini menjadikan kehidupan kita lebih baik setiap hari dan khusyuk dalam solat.

PENDRIVE PERSIAPAN KEMATIAN. 

Jumlah Kuliah : 44 Koleksi  Kuliah/Tazkirah berkaitan Kematian

✅ Bilangan Penceramah  : 7 

Durasi Masa :  Durasi 18 Jam

✅  Format : Audio (mp3)

Terbitan : Fatehteam 

PERCUMA PENGISIAN 

 Ebook Muhasabah Kematian

Bacaan 30 Juzuk Al Quran

✅ Bacaan Ayat Rukyah untuk perubatan Islam

✅ Bacaan Al Mathurat untuk amalan harianHARGA : RM119

Harga Promosi Sempena Hari Malaysia RM98. Sah sehingga 20 September  2021

Dapatkan segera. Boleh dengar bersama anak-anak dan keluarga. 

Moga ilmu dalam Pendrive Persiapan Kematian memberi keinsafan, menghidupkan jiwa untuk lebih dekat dengan Allah, amalan menjadi khusyuk, sebagai muhasabah dan motivasi untuk kita seisi keluarga dalam menjadi hamba Allah yang bertaqwa dan keluarga yang di cintai Allah. 

Boleh dapatkan CD Kompilasi Muhasabah Kematian di bawah :


Cd Kompilasi Ziarah Alam Barzakh RM20

Pengajian Kitab Ziarah Alam Barzakh 

Cd Kompilasi Senafas Ke Barzakh RM20

Pengajian Kitab Rahsia Kematian Alam Akhirat Dan Kiamat

Moga amal ibadah kita menjadi lebih baik, akhlak anak-anak kita menjadi akhlak terpuji, bertambah kasih sayang dalam kekeluargaan dan apa yang kita lakukan adalah yang terbaik kerana Allah. Semoga Allah menganugerahkan kita husnul khatimah. Amin.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi : http://www.wasap.my/60196066697/PendrivePersiapanKematian


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pendrive Persiapan Kematian (Promo)
CD KOMPILASI ZIARAH ALAM BARZAKH
CD KOMPILASI SENAFAS KE BARZAKH
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel fatehteam@yahoo.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFATEHTEAM RESOURCES
No. Akaun12038010110869
Buka Bank Islam IB  
PenamaFATEHTEAM RESOURCES
No. Akaun8008897944
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN