Ebook Doa Mihrab By DDUNM

Ebook Doa Mihrab By DDUNM

Ebook Istimewa : Doa Mihrab By Ustazah Datuk Dr Norhafizah Musa.


Tidak ada yang dapat menolong kita kecuali Allah. Doa merupakan untaian harapan seorang hamba kepada RABBNYA. Dengan doa seorang hamba dapat meraih pelbagai kebaikan seperti limpahan rezeki yang luas, solusi atas segala masalah, kebersihan hati, tajamnya fikiran, dijauhkan dari musibah dan didapatkannya syurga. 


Maka disebabkan oleh DOA, Nabi Nuh diselamatkan dari air banjir dan kaum kafir ditenggelamkan. Nabi Yunus diselamatkan dari tiga kegelapan. Nabi Ayub disembuhkan dari beratnya penyakit. Nabi Musa diselamatkan dari kejahatan firaun dan Rasulullah saw diselamatkan dari tipu daya kaum musyrik dan yahudi. 


Doa merupakan media penghubung antara seorang hamba dengan RabbNya. Antara salah satu mustajabnya doa seorang hamba adalah memahami doa yang dipanjatkan. 
Alhamdulillah... Berita baik buat untuk kalian semua,  pencinta ilmu dan amal soleh di mana jua kalian berada. Tahfiz Madinatul Huffaz telah berjaya melancarkan Ebook Doa Mihrab By Datuk Dr Ustazah Norhafizah Musa (DDUNHM) yang mengandungi doa-doa amalan DDUNHM sendiri. Atas sifat keprihatinan, kasih sayang DDUNHM kepada ummah, sentiasa beliau berkongsi doa dan amalan yang boleh menjadi amalan harian untuk sebuah kehidupan yang sejahtera di dunia dan di akhirat. Ramai jemaah yang meminta agar beliau menulis dan membukukannya supaya memudahkan para jemaah untuk beramal dengannya.


Di dalam Ebook Doa Mihrab By DDUNM ini juga, DDUNM  mengajak kita semua untuk merasakan dan menjiwai kedalaman makna dari doa-doa yang kita panjatkan tetapi  kita tidak faham apa yang kita bacakan.


Dengan susunan Ebook Doa Mihrab ini, DDUNM berusaha memahamkan pembaca tentang kekuatan setiap doa, doa-doa yang terbaik yang boleh kita panjatkan dan makna  yang terkandung dalam setiap doa. Para pembaca juga diajar untuk memahami bahawa doa bukan sekadar pinta tetapi juga penghambaan sekaligus menjadikan  target kehidupan,  lambang kesyukuran seorang hamba. 


Ebook Doa Mihrab By DDUNM ini dinyatakan sumber amalan,huraian,fadhilatnya dan turut dikongsikan juga pengalaman DDUNM sendiri ketika mengamalkan doa-doa ini.


Ebook Doa Mihrab By DDUNM juga dipersembahkan bersama pakej istimewa berupa Koleksi Kapsul Tazkirah DDUNHM dan Koleksi Usrah JomToJannah DDUNM bersama keluarga untuk dihayati dan dijadikan panduan dalam kehidupan.


Moga buku ini menjadi ubat mujarab  yang dapat mengubati gersangnya jiwa.Bila EBOOK DOA MIHRAB akan dapat?

Ebook Doa Mihrab akan dapat melalui email selepas pembelian disahkan dalam tempoh 24jam. Pastikan email betul dan sila semak email dari pihak Fatehteam. 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Doa Mihrab By Datuk Dr Ustazah Norhafizah Musa
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel fatehteam@yahoo.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFATEHTEAM RESOURCES
No. Akaun12038010110869
Buka Bank Islam IB  
PenamaFATEHTEAM RESOURCES
No. Akaun8008897944
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN